Om Kirke hyllinge if

Over 100 års historie

Kirke Hyllinge IF Fodbold er en del af Lejre Kommunes største idrætsforening, nemlig KHIF, med over 1.700 glade medlemmer. Fodboldklubben har isoleret set eksisteret siden 1920 og er i dag placeret for enden af Stationsvej ved den gamle brandstation i Kirke Hyllinge. På anlægget finder man ligeledes fitness faciliteter i Bøffen samt vores lokale cykelmotionister.

 I KHIF Fodbold har vi en mission og ambition om, at være lokalområdets foretrukne idrætsdestination. Vi vil være lokalområdets åndehul og samlingspunkt når dagligdagens stress og jag skal kanaliseres ud af krop og sind på en positiv facon. Vi vil tilbyde vores medlemmer og hele lokalbefolkningen en attraktiv, rummelig og tryg idræts- og socialkultur medvægt på vores fælles kærlighed og passion, nemlig fodbolden. Velkommen til KHIF-Fodbold!

Kontakt os

En lille klub med
en lang historie

Kirke Hyllinge IF Fodbold er en del af Lejre Kommunes største idrætsforening, nemlig KHIF, med over 1.700 glade medlemmer. Fodboldklubben har isoleret set eksisteret siden 1920 og er i dag placeret for enden af Stationsvej ved den gamle brandstation i Kirke Hyllinge.
På anlægget finder man ligeledes fitness faciliteter i Bøffen samt vores lokale cykelmotionister. 

I Kirke Hyllinge IF Fodbold dyrker vi ikke bare fodbolden, men også de menneskelige værdier. Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores 250+ medlemmer et trygt og åbent miljø på tværs af køn, aldre og niveau. Det sociale samvær(d) er vigtigt for os, derfor afholder vi løbende arrangementer i de forskellige afdelinger, store som små, i form af; Sommerfester, Jule-five-a-side, Oktoberfest, FIFA-aftener, Juletræssalg, Nytårssalg, arrangementer på udvalgte kampdage mm. Ved alle arrangementer forbundet med fysisk salg, vil overskuddet altid gå ubeskåret til udvikling af fodboldklubben, så vi kan tilbyde vores medlemmer opdaterede og brugbare faciliteter til glæde og gavn for alle.

Her på siden kan du finde information om hver enkelt afdeling, deres træningsdage, træningstider, kampprogram, resultater, nyheder, kommende arrangementer mm. Du kan også nemt melde dig ind i Kirke Hyllinge IF Fodbold her.

Tak for din støtte og interesse i Kirke Hyllinge IF Fodbold!

Fodboldbane
Græsplæne